Ostukorv -Ostukorvi vahesumma:0,00 €
 TELLIMUSINFO: 661 6988 JÕUSAAL: +372 53470599

Mutant BCAA 9.7 348g , TOIDULISANDID, Aminohapped

Mutant BCAA 9.7 348g

OLE ESIMENE, KES SELLELE TOOTELE KOMMENTAARI KIRJUTAB

Saadavus: Laos

SKU: Mutant BCAA 9.7 348g

Tavahind: 29,90 €

Soodushind 20,99 €

Mutant BCAA 9.7 – Erittäin hyvin liukeneva ja hyvänmakuinen aminohappolisä Mutantilta. Stimuloi lihaskasvua ja parantaa suorituskykyä treenatessa!

Stimuloi lihaskasvua ja ehkäisee lihasproteiinin purkua
Parantaa suorituskykyä
7,2 g BCAA:ta annosta kohden
Nestetasapainoa parantavia elektrolyyttejä
Imeytymistä edistäviä ainesosia parhaan vaikutuksen saamiseksi
3 erinomaista makua
Mutant BCAA 9.7 sisältää nimensä mukaisesti 9,7 g aminohappoja annosta kohden. Näistä 7,2 g on lihaskasvulle tärkeitä haaraketjuisia aminohappoja. Mutantille tuttuun tapaan, raaka-ainelaatu on korkein mahdollinen ja makuprofiili erittäin tasapainoinen.

Mutant BCAA 9.7 sisältää L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia suhteessa 2:1:1 ja ne on instantoitu parhaan liukenevuuden aikaansaamiseksi. Tuotteeseen lisätyt elektrolyytit edistävät optimaalista neste- ja mineraalitasapainoa kropassa ja ehkäisevät kramppien syntymistä.

Haaraketjuisten aminohappojen lisäksi, tuote sisältää tarkkaan valitun kombinaation mikronisoituja aminohappoja kuten tauriinia, tyrosiinia ja lihaspumppia lisäävää arginiinia.

Pisteenä i:n päälle, Mutant BCAA 9.7:ään on lisätty magnesiumia, joka edistää aminohapposynteesiä sekä BioPeriiniä, joka lisää tuotteen biosaatavuutta.

Mutant BCAA 9.7 – Viimeiseen yksityiskohtaan asti hiottu ja äärimmäisen laadukas aminohappolisä tavoitteellisille urheilijoille!

Annostus: 1 mitallinen (11,6 g) sekoitetaan 3-4 dl:aan vettä ja juodaan 1-2 kertaa päivässä parhaan vaikutuksen saamiseksi. Suositellaan nautittavaksi herätessä aamulla (ennen aamupalaa) ja ennen treenejä/treenien aikana ja/tai treenien jälkeen.